Download de Loqed app

Download de Loqed app (beta 2)

Deze versie is voor testers die meedoen aan de beta van maart 2020.

Download de Loqed app (beta 1)

Na het installeren van de app

Als je een sleutel hebt ontvangen van iemand in een uitnodiging, neem dan de volgende stappen:

1. Open de Loqed App en maak een account.
  2. Bevestig je e-mail adres door op de link te klikken in de e-mail die je hebt ontvangen.
  3. Klik op de speciale link die je hebt ontvangen in de uitnodiging (begint met “https://www.loqed.com/importkey?”). De Loqed app zou moeten openen en de sleutel wordt geïmporteerd.

Dat is alles! Als je nog vragen hebt, bekijk dan onze veelgestelde vragen.